PORTFOLIO

Hanki autopalvelumme Auto85fix-palvelusta!

Lahjakkaan asiantuntijamekanikkomme avulla täällä Auto85Fixissä autamme sinua huolehtimaan autostasi. Palvelumme ovat luotettavia ja palvelun laadukkaita 100%. Korjaamme, kiillotamme ja pinnoitamme autosi parhaan kykymme mukaan. 

Palveluihimme kuuluvat sisätilojen pesu, otsonointi, sisätilojen puhdistus, vahatus, kiillotus, myyntiesitteet, pinnoitteet ja ajovalojen kiillotus autollesi. Olemme viralliset Stardust- ja Meguiar-käsittelypisteet Suomessa. 

Kun uskot autosi meille, voit saada hyväksytyn yksityiskohtaisen sertifikaatin, joka on saatavana yksinomaan kaupastamme. Edellä mainittujen lisäksi meillä on muita erinomaisia ​​palveluita:

”Hiomisen”

kiillotus Kiillotus lämmittää auton maalia, kunnes se pehmenee ja tekee autosta kiiltävämmän kuin koskaan. Tässä prosessissa käytetään auton kiillotinta. Ole varovainen, kun käytät tätä auton kiillotinta. 

VINKKI auton kiillotuksessa: tyynyn ulkoreunat liikkuvat nopeammin ja tuottavat enemmän kitkaa kuin keskiosa – kuljettavat siten vähemmän kiillotusta. Ole varovainen, kun peset tunnuksia, peilejä, suuttimia ja monimutkaisia ​​puskurin muotoja, jotka voidaan kiillottaa tyynyn ulkoreunalla. 

Pinnoitettu ajoneuvo

Pinnoitetta voidaan käyttää suojaamaan lialta ja lialta. Niitä voidaan käyttää antamaan kiiltoa ajoneuvollesi, mikä tekee siitä näyttävän upealta. Autosi päällystäminen poistaa aikaisemmat naarmut ja maalin kulumisen merkit. 

Auto85Fix käyttää keraamista pinnoitetta, joka käyttää kemiallista polymeeriliuosta, joka levitetään yleensä ajoneuvon ulkopuolelle. Sen luontaiset kemialliset ominaisuudet antavat sen olla vahva sateelta tai auringonvalolta. Polymeerityyppiä kutsutaan joskus nanokeraamiseksi pinnoitteeksi, joka voi olla pysyvä tai puolipysyvä ratkaisu autosi likahuoliin. Tämä pinnoite levitetään yleisesti autoihin hand: n avulla ja se lisää hydrofobisen suojakerroksen autoon. 

Vahaus ja kova vaha ”Pysyvä vahaus”

Vahausemme sisältää esipesun, huuhtelun, käsinpesun, huuhtelun, kuivauksen ja perusteellisen vahan. Vahaus voi kestää jopa 12 kuukautta ja siinä voi olla myös lievempiä vahoja Glymin-vahoilla. Se on edullinen ja laadukas.

Autoharrastajat vahataan autojaan pitääkseen ne parhaassa mahdollisessa kunnossa. Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä autollesi, on pestä se. Mutta vahaus on myös tärkeää autollesi, ja monet ihmiset eivät tiedä tästä.

Vaha voi suojata auton lialta ja aurinkoa damaGE sekä suojella maali lisäämällä toinen kerros maali. Jos autossasi on naarmuja, se voi auttaa peittämään ne. 

Vahaus voi myös ylläpitää maalia ja tehdä autostasi puhtaamman pidempään. Se voi pitää autosi ja uudenaikaisenahylkii vettä.

Huomaa: Palvelun hinta riippuu auton koosta ja maalipinnan kunnosta. Auto85Fix-kiillotus sisältää ajoneuvon perusteellisen pesun, kuivauksen ja mekaanisen hionnan.