MEGUIAR’S DETAIL CENTER KAARINA

Auto85Fix: Yksityiskeskus

Frank Meguiar Juniorin perustama Meguiarin yksityiskohtalaiva oli aikoinaan huonekalujen kiillotus- ja laboratoriotehdas. Siitä tehtiin autoteollisuuden tuotemerkki ja siitä on tullut yksi maailman johtavista autojen pintahoitotuotteiden valmistajista. Meguiarin yksityiskohtainen myymälä on täyttänyt 117 vuotta tänä vuonna 2021. 

Uskomme, että liiketoimintamme on muutakin kuin vain voittoa tavoitteleva liiketoiminta. Meguiar eroaa muista palvelua koskevasta intohimostamme, työn motivaatiomme on erinomainen palvelu, jota tarjoamme asiakkaillemme. 

Olemme erikoistuneet auto-detailing-tuotteisiin, tarjoamme liikkuvia autopesulaitteita yrittäjille ja törmäyskursseja aloittelijoille. Hyväksymme myös veteraaneja, jotka haluavat oppia lisää alasta ja lisätä taitojaan ja kokemuksia tietoonsa. 

Yksityiskohta keskus, meidän palveluihin kuuluvat:

  • Manuaalinen
  • Kasvava
  • Sisäinen Cleansers
  • maalattu kiillotus ja korjaukset

Täällä Meguiars’ yksityiskohtaisesti kauppa, voimme tarjota parhaat välineet ja laitteet autojen harrastajat ja auto detailers ympäri maailmaa.

Meguiar’s Hybrid Wash Mitt, erittäinmikrokuitupesusettihellävaraisesti pesun aikana 

muhkeavahataan- X210200 MeguiarinMeguiarin-vahan

Hybrid Wash Mitt on parhaiten yhteistyössäHybrid Ceramic Wash and Waxkanssa, jotka molemmat ovat lempeitä ja hyödyllisiä, jos. Se on suunniteltu erityisesti maksimoimaan Hybrid Ceramic Wash and Waxin pesu- ja vahausvaikutukset autoihin. Tuotteen erittäin pehmeät ja muhkeat kuidut nostavat kunnolla likaa ja likaa, samalla kun lisätään suojaa kirkkaalla kerroksella ja yksivaiheisella maalilla. 

Hybridipesukinnas voidaan käyttää uudelleen ja pestä uudelleen. Sitä voidaan käyttää myös muiden Meguiar-pesuaineiden kanssa samalla vaikutuksella kuin Hybrid Ceramic Was and Wax -vahan kanssa. 

VIHJE: Maksimoidaksesi kokemuksesi ja tuloksesi, käytä tätä tuotetta muiden pesujen kanssa. 

Meguiar’s Ultimate Paste Wax, pitkäkestoinen, helppokäyttöinen synteettinen vaha 

– G210608, 8 Oz-hoidossa

Meguiar’s Ultimate Paste Waxon hydrofobinen polymeeritekniikka, joka lisää auton pintajännitystä ja antaa entistä enemmän vaikutusta sen vesihelmiin.

Siinä on pitkäaikainen vahasuoja parannetulla koostumuksella, joka antaa autollesi kiiltävämmän pinnan ja paremman suojan. Sen toimittama edistyksellinen synteettinen kaava antaa pitkäaikaisen suojaavan esteen auton maalaukselle. Tätä tahna-vahaa on helppo käyttää ja helppo pyyhkiä pois käytön jälkeen.

Meguiarin lopullinen nestemäinen vaha, pitkäkestoinen, helppokäyttöinen synteettinen vaha 

– G210516, 16 oz.Nestevaha

Kuten Ultimate Paste Wax, myös Ultimatesisältää hydrofobista polymeeritekniikkaa. Tällä tuotteella on myös pitkäaikainen suoja ja se on turvallinen tehokkaasti kiiltäville maaleille ja kirkkaille kerroksille. Tahna-vahaa voidaan käyttää Meguiarin MT300 Dual Action -kiillotuskoneella. Sen päätarkoitus on suojata tiettyjä auton osia.  

Meguiar’s Hybrid Ceramic Wash & Wax – Ylellinen autopesula, jossa on välitön 

vesihelmennussuoja – G201256, 48 Oz Wash, 8 Oz 

Vaha on kahden nesteen yhdistelmä, joka vastaa eri tulosta kuin muut vahat. Lisättiin Hybrid Ceramic -kerrokseen sekoitettiin vähän höyrystyvien pinta-aktiivisten aineiden kanssa ja tehtiin yhteistyötä Hybrid Ceramic SiO2 -vahvistuksen kanssa. Suojauksen ja liukkauden parantaminen on yksi tämän vahan vaikutuksista. Paitsi että hybridikeraaminen vaha poistaa lian ja lian autosi maalista vaikuttamatta autoon asetettuun vahaan. 

Vaikka sitä voidaan käyttää yhdessä kaikkien Meguiarin tuotteiden kanssa, se toimii parhaiten yhteistyössä Hybrid Ceramic Spray -vahan ja Hybrid Ceramic Liquid Waxin kanssa. Vahalla on myös vesihelmi-hydrofobinen tekniikka, kuten muutkin tämän luettelon tuotteet. Voit lisätä ylimääräisen keraamiset keraamiset SiO2-suojaukset asettamalla tämän autoon.

Meguiarin hybridimaalipinnoite, Pro-Grade -suojaus ja kestävyys, joka on helppokäyttöinen

– G210300, Kit Meguiarin

hybridimaalipinnoitteessa on sarja, joka sisältää 1 pinnan esikokoonpanon, 1 hybridimaalipinnoitteen ja aerosolin, 1 ensiluokkaisen levitystyynyn ja 2 ensiluokkaista mikrokuitua pyyhkeet. Yhdessä vesihelmikaavan kanssa tällä maalilla on silloituskaava, jolla on pidempi maalin kestävyys. Kemialliset edistysaskeleet, joita tähän maaliin sovellettiin vuoden aikana sen maalauksesta. Lisäksi korkealuokkainen suoja sekoitetaan tähän maaliin Polysiloxane-kaavan kautta, ammattitason maalisuojaus, joka on erinomainen korkeita ja matalia lämpötiloja vastaan, hapettava stabiilisuus ja korkea vastustuskyky sääolosuhteiden muutoksille.

Tämä pinnoite voi puhdistaa tienpinnat ja antaa sinulle kiiltävät ja leseet uudet kaltaiset renkaat. Synteettinen polymeerikemia luo kiillon, joka loistaa kuin kukaan muu, ja sidoksen, joka tarttuu 

Meguiar’s Ultimate Insane Shine Foam High Gloss, pitkäkestoiseen rengasvaahtoon

– G210419, 19 Oz

Meguiar’s Ultimate Insane Shine Foam on pinnoite, joka puhdistaa tienpinnat ja antaa sinulle kiiltävät ja leseet uudet kaltaiset renkaat. Synteettinen polymeerikemia luo kiillon, joka loistaa kuin mikään muu, ja samalla kun ruiskutuspinnoite voi antaa sinulle märkä- näyttää ensiluokkaisesta kiillosta renkaissasi. Ruiskutusvaahto on helppokäyttöinen ja se voidaan tehdä hetkessä. 

Meguiar’s Ultimate Leather Detailer

Tämän nahkaisen yksityiskohdan tulokset ovat osoittautuneet tehokkaiksi pitkällä aikavälillä.

Meguiarin perimmäinen nahanjalostaja palauttaa nahan luonnollisen ulkonäön poistamalla edistyneesti lian ja lian. Yhdessä aloe- ja rikkaiden hoitoaineiden kanssa, jotka tarjoavat sen joustavan ilmeen, nahka-yksityiskohtien UV-salpaajat suojaavat nahkaasi auringon haitallisilta vaikutuksilta. 

Meguiar’s Ultimate Quik Wax

Meguiar’s Ultimate Quik Wax on nyt parempi kuin koskaan, sillä sen kiilto, kiilto ja suoja ovat kasvaneet Ultimate Quik Wax -vahalla!

Siinä on myös vesihelmikaava, joka vähentää pintajännitystä. Yksi sen tarjoamista uusista ominaisuuksista on pidempi kestävä suojaeste äärimmäisillä vesihelmillä. Toisin kuin kaavan edeltäjät, tätä Quik-vahaa on helpompi käyttää myös täydellä auringonvalolla. Toinen sen tarjoama muutettu ominaisuus on parannettu ruisku, joka tulee sumun kanssa, joka sumutetaan kuin mikään muu. Haluatko suihketta, jota voidaan käyttää kaikille maalityypeille? Käytä tätä suihketta sen valkaisemattomaan koostumukseen!

Meguiarin koko auton ilmanraikastuksen hajunpoistaja

Oletko kyllästynyt paikallisiin auton tuoksuihin, jotka eivät kestä edes kuukautta? Ehkä tarvitset Meguiarin koko auton ilmanraikastuksen hajunpoistajan. 

Edullinen hinta, tämä kertakäyttöinen aerosoli voi tavoittaa jopa autosi syvimmät kulmat. Tämä virkistävä aerosoli liikkuu edestakaisin auton ilmanvaihtojärjestelmää pitkin ja voi kestää kuukauden. Jos sinulla on vaikeuksia poistaa hajuja, kuten koiran haju, ruoka, kehon hajut, ilmanraikastin on täydellinen ratkaisu. Meguairin pysyvä hajunpoistotekniikka poistaa nämä korvaamalla hajut sen trooppisella tuoksulla, joka muistuttaa sinua rannalla käynneistä ja poistamalla hajun molekyylitasolla.

Meguiar’s Hybrid Ceramic Detailer 

Epäpuhtauksien poistaminen, kiillon parantaminen ja suojan parantaminen – nämä ovat Hybrid Ceramic Detailer -tuotteen uusia perusominaisuuksia. Yksityiskohta sisältää tekniikkaa, joka sisältää hienostuneen SiO2-hybridikeraamisen suojan, joka suojaa maalia aina, kun sitä levitetään. Tämä pinnoite on hyödyllinen, jos haluat saada upouuden ilmeen autollesi sen tehokkaalla yksityiskohdalla. 

Sillä on myös nämä vesihelmillä suojaavat ominaisuudet. Ruiskun yksityiskohtien ominaisuus eliminoi epäpuhtaudet, kuten pölyn, sormenjäljet ​​ja lintujen ulosteet. Se on helppokäyttöinen spray, joka poistaa epäpuhtaudet, vahvistaa vahapäällysteitä ja tiivistysaineita. 

Meguiar’s Hybrid Ceramic Quik Clay Clay Kit

Onko sinulla vaikeuksia saada sileä lasipinta maalillesi? Meillä on juuri oikea tuote sinulle! 

Premium Supreme Shine -mikrokuitupyyhkeellä Meguiarin Hybrid Ceramic Quik Clay Clay -sarja voi saada haluamasi viimeistelyn Hybrid Ceramic Protection -sovelluksella. Erikoissynteettinen savipehmuste poistaa lian, joka estää maalin olevan täysin esteettisesti miellyttävä. Tätä savityynyä voidaan käyttää myös uudestaan ​​ja uudestaan!

Siinä on myös SiO2 Hybrid -keramiikkasuoja, joka voi voidella auton synteettistä savipatjaa. Enhanced Slickness and Shine -tekniikka antaa myös kiillon ja liukkauden autollesi. 

Gold Class Leather Sealer Treatment

Gold-luokan nahka Sealer Treatment -hoidolla on pitkäikäinen kaava, joka tarjoaa vahvan suojan, joka kestää kuukausia. Se voi myös luoda suojan kulumiselta. Leather Sealer -laitteessa on suojaeste, joka pitää autosi materiaalit upouusina. Tämä nahkasulkija toimitetaan yhden 6 oz: n pullon nahkapinnoitteella, korkealaatuisella mikrokuitupyyhkeellä, Soft Foam ApplicatorPadilla ja pehmeällä vaahtomuovialustalla. 

Meguiar’s Ultimate Insane Shine Foam

Oletko kyllästynyt tavallisiin vaahtoihisi? Kokeile Ultimate Insane Shine Foamia! 

Meguiarin Ultimate Insane -kiillotusvaahdossa on kiillonvahvistimia, jotka loistavat autosi parhaalla mahdollisella tavalla. Spray-renkaan sidoksessa voi olla märkäkiilto auton maalissa. Synteettisen polymeerikemian myötä puhtaan tuotteen pitkäikäisyys pitenee verrattuna tavallisiin auton kiillotustuotteisiin. Tämän vaahdon mukana tulee paksu aktiivivaahto, joka imee likaa ja likaa tasapainotetun kiillon saavuttamiseksi. Kuten muutkin Meguiar-luettelon vaahdot, helppo suihkuvaahto on kätevä käyttää yksinkertaisesti ruiskuttamalla ja jättämällä se loistamaan autoa.