IKKUNANTUMMENNUKSET

Tuulilasit: Hintaluokka

Auto85Fix tarjoaa erinomaisia ​​palveluita pesuun, vahatukseen, kiillotukseen, sisätilojen pesuun, otsonointiin, sisätilojen puhdistukseen, myynnin kiinnityksiin, pinnoitteisiin ja ajovalojen kiillotukseen. paras autokokemuksesi edulliseen hintaan! Varmistamme, että käytämme korkealaatuisia laitteita. 

Suositut autopesuyritykset Meguiar, Stardust ja Nanolex, mukaan lukien meidät niiden käsittelypisteinä. Olemme tehneet yhteistyötä autokauppojen kanssa. Auto Kasi-Viis Oy ja olemme sittemmin tarjonneet autokiinnikkeitä edulliseen hintaan. 

Tarjoamme myös tuulilasit parhaaseen hintaan, jokaisella tuulilasilla on oma tarkoitus valmistaa. Ne on myös valmistettu parhaista materiaaleista, joita löydät. 

Saatavana oleva palvelu on myös korkealaatuinen ikkunan sävytys. Sillä on 7 vuoden takuu, kestävä ja värinkestävä materiaali ja vakuutus siitä, että olet paras.

Saatavilla olevat tuulilasityypit:

 • Sävytetyt tuulilasit 
 • kapseloidut / puristetut
 • lasisävytetyt tuulilasit
 • Low-E / Coating Glass
 • Akustinen lasi
 • Aurinkosuojalasit
 • Automaattiset valosensorit
 • Automaattiset sadetunnistimet
 • Lämmitetyt tuulilasit
 • Kaistalähtövaroitusjärjestelmät
 • Head-up-näytöt (HUD)
 • Keraamiset nauhat
 • Tuulilasin antenni
Hinnasto
TAKAISINAlk. € 80,00
TakaovetAlk. 80,00 €
TAKAISIN SIVUTAlk. 60,00 €
TUULILASITAlk. 120,00 €
Henkilöautot
PIENET AUTOT(Ka, Rio, Corsa jne.)Alk. 180,00 €
LITTLE SEDAN(A4, Focus, Octavia jne.)Alk. 240,00 €
ISO SEDAN(A6, Mondeo, S90 jne.)Alk. 260,00 €
PIENI FARMARI(Focus, A4, Cee´d jne.)Alk. 240,00 €
ISO FARMARI(BMW 5-Series, V90, A6 jne.)Alk. 280,00 €
Suuremmat autot
SUURET MaastoautotAlk. € 320,00
BUS -PAKETEISTAAlk. 350,00 €
VANAlk. 180,00 €

Huonolaatuisten ja korkealaatuisten tuulilasien

erottaminen Auto85fix tutki, kuinka erottaa parhaat tuulilasi ja epäluotettavat, jotta saat paremman tiedon markkinoiden parhaiden tuulilasien valitsemisesta.

Helppo puhdistaa 

Paikalliset tuulilasit on helppo vahingoittaa ja olla täynnä likaa, kun menet moottoritielle. Näillä tuulilasilla ei ole laatua, eikä niillä ole oikeastaan ​​materiaalia, jota tarvitaan lian kutistamiseen. 

Toisaalta teollisuuden valmistamat tuulilasit ovat kestäviä, eivätkä ne saa pölyä ja likaa helposti. Niissä on myös anti-lintu-kakun tekniikka, joka antaa sinulle helpomman ja nopeamman ajan puhdistaa ne, kun on aika puhdistaa auto.

Näkyvyys huonolla säällä

Kun ostat paikallisen tuulilasin, huonot sääolosuhteet eivät ehkä ole hyvä aika ajaa. Nämä tuulilasit eivät tarjoa parasta näkyvyyttä ajettaessa esimerkiksi myrskyssä, koska niillä ei ole huurtumisenestotekniikkaa verrattuna teollisuuden valmistamaan tuulilasiin, jossa käytetään nanoteknologiaa. 

Pitkäikäisyys

Verrattuna teollisuuden valmistamaan tuulilasiin, paikallinen tuulilasi on taipuvainen vuotamaan, siruihin ja halkeamiin. Tällaisissa tapauksissa tuulilasit on poistettava ja vaihdettava. Ne voivat myös rikkoutua poiston aikana, mikä vaarantaa sinut, jos aiot poistaa sen manuaalisesti. Tämä voi tapahtua heti muutaman viikon asennuksen jälkeen.

TARJOUSPYYNTÖ

Täytä alla oleva lomake ja asentajamme ottaa sinuun yhteyttä tarjouspyynnön kera. Samalla voi sopia ajan ikkunoiden tummennukseen kätevästi 🙂

Ajoneuvoni on korimalliltaan
PorrasperäViistoperäCoupéFarmariMuu

Haluan seuraavat tummennettavaksi
TakalasiTakasivutTakaovetEtulasitMuu

Haluan että minuun otetaan yhteyttä
PuhelimitseSähköpostillaEi väliä